Yörükler Üzerine Etnolojik Bir Araştırma (19. Yüzyılda Batı Anadolu’daki Kızılbaş-Alevî Türkmenler İçin Oryantalist Bir Kaynak) - Kaftanlı, Ufuk Ali (Alevilik–Bektaşilik Araştırmaları Dergisi, 2025)
Çeviri
Keywords: Türkmenler; Yörükler; Tahtacılar; Kızılbaş-Alevilik; Konar-Göçerlik; Batı Anadolu