Halil Öztoprak (2012). Kur’an’da Hikmet Tarihte Hakikat ve Kur’an’da Hikmet İncil’de Hakikat - Çelik, Hasan (Alevilik–Bektaşilik Araştırmaları Dergisi, 2022)
Halil Öztoprak (2012). Kur’an’da Hikmet Tarihte Hakikat ve Kur’an’da Hikmet İncil’de Hakikat. İstanbul: Demos Yayınları. ISBN: 978-9944-387-01-1. 232 Sayfa.