Yörükler Üzerine Etnolojik Bir Araştırma (19. Yüzyılda Batı Anadolu’daki Kızılbaş-Alevî Türkmenler İçin Oryantalist Bir Kaynak) - Kaftanlı, Ufuk Ali (Journal of Alevism-Bektashism Studies, 2025)
Translation
Keywords: Turkomans; Yörüks; Tahtacıs; Kizilbash-Alevism; Semi-Nomadism; Western Anatolia