Yörükler Üzerine Etnolojik Bir Araştırma (19. Yüzyılda Batı Anadolu’daki Kızılbaş-Alevî Türkmenler İçin Oryantalist Bir Kaynak) - Kaftanlı, Ufuk Ali (Forschungszeitschrift über Alevitentum und Bektaschitentum, 2025)
Übersetzung
Keywords: Turkmenen; Jürücken; Tachtadschy; Kızılbaş-Aleviten; Nomadentum; Westanatolien